همه چيز دان همه چيز دان .

همه چيز دان

در صورت قهر با صندوق راي، فرش قرمزي در انتظار اصلاح طلبان نيست

تهران-ايرنا- نماينده پيشين مجلس دهم با اشاره به محدوديت‌هاي ايجاد شده براي مشاركت سياسي و انتخاباتي مردم،گفت: اصلاح طلبان فكر نكنند اگر از صندوق راي قهر كنند براي آن ‌ها فرش قرمز پهن خواهد شد.جريان‌هاي سياسي و حاكميت بايد زمينه را براي مشاركت مردم فراهم نمايند تامردم احساس كنند كه راي آنها موثر است.

 

حجت الاسلام «احمد مازني» نماينده پيشين مردم تهران در مجلس دوره دهم و فعال سياسي اصلاح طلبان در پاسخ به اين پرسش كه براي افزايش مشاركت انتخاباتي مردم در انتخابات سال آينده چه اقداماتي مي‌توان انجام داد، به پژوهشگر ايرنا گفت:مساله انتخابات از چند جهت قابل بررسي است. اگر اين جهات مورد توجه قرار گيرد مي‌توانيم انتظار افزايش مشاركت مردم را داشته باشيم. در اين زمينه بخشي از وظيفه بر عهده نهادهاي حاكميتي و دستگاه‌هاي متولي انتخابات چه در حوزه نظارت و چه در زمينه اجرا است.

 

وي ادامه داد: به هرحال رفتار و كردار متوليان انتخابات در راي و مشاركت مردم تاثير دارد. يعني اگر مردم ببينند در بين افرادي كه از سوي شوراي نگهبان تاييد صلاحيت شدند همه نامزدها از يك سليقه سياسي و فكري هستند،به صورت عقلاني مردم احساس خواهند كرد كه مشاركت آن‌ها در انتخابات بي‌ فايده است. بعد ديگر اين است كه مردم احساس كنند اين رويكرد در كشور حاكم است كه مردم چه راي بدهند و چه راي ندهند و به هر كسي هم راي دهند تغييري در سياست ‌ها اتفاق نخواهند افتاد و عده‌اي راه خود را خواهند رفت. در اين صورت طبيعي است كه مردم دلسرد خواهند شد. يعني اينكه منتخبان مردم يا نميخواهند يا نمي توانند به وعده‌هاي خود عمل كنند. اين امور جزو وظايفي است كه حاكميت براي افزايش مشاركت بر عهده دارد. بايد همه اين زمينه‌ها و شرايط از سوي حاكميت براي افزايش مشاركت مردم مهيا شود.

 

مسووليت شوراي نگهبان در قبال افزايش مشاركت مردم 

نماينده مردم تهران در مجلس دهم با بيان اينكه قانون اساسي هم در اصول مهم و پايه‌اي خود كه مربوط به اداره جامعه و مباني نظام جمهوري اسلامي مي‌شود بر مشاركت مردم تاكيد دارد، بيان داشت: قانون اساسي تاكيد دارد كه همه اركان نظام و همه دستگاه ‌هاي كشور موظف هستند زمينه مشاركت، سياسي، فرهنگي و اقتصادي مردم را براي تحقق آرمان ‌هاي انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران فراهم كنند. بنابراين با اين نگاه به قانون اساسي، شوراي نگهبان نمي‌تواند بگويد من وظيفه‌اي در قبال مشاركت مردم ندارم. شوراي نگهبان بخشي از نظام اسلامي است. پس  اين نهاد وظيفه دارد شرايطي فراهم كند تا زمينه مشاركت حداكثري مردم در انتخابات سال آينده فراهم شود.

 

ضرورت دادن سيگنال‌هاي مثبت از طرف حاكميت به مردم 

مازني درباره اين  كه آيا بسترهاي مشاركت حداكثري مردم براي انتخابات سال آينده فراهم شده است يا خير، توضيح داد: در شرايط فعلي نمي‌توان در اين زمينه قضاوت كرد. اما عملكرد نهادهاي تاثير گذار نشانه‌هاي مثبتي را به جامعه ارايه نمي‌كند. به عنوان مثال يكي از نهادهاي تاثير گذار در انتخابات صداوسيما است.

 

وي ادامه داد: صداوسيما يكي از نهادهاي انحصاري و تبليغاتي است.  اگر برنامه‌هاي مشاركت محور در شبكه‌هاي مختلف تلويزيون تهيه و منتشر شود و ديدگاه‌ها و نظرهاي مختلف فرهنگي و سياسي امكان حضور در صداوسيما داشته باشند و بستر فراهم شود. ان وقت خروجي اين رويكرد افزايش مشاركت مردم خواهد بود. در واقع اين رويكرد دعوت مردم به مشاركت از سوي نظام است. صداوسيما بايد در اين جهت فعال باشد.

 

اين فعال سياسي تاكيد كرد: سيگنال ‌هايي كه از مجموعه نهادهاي موثر به مردم منتقل مي‌شود اگر ناشي از اين امر باشد كه مشاركت بالاي مردم براي نظام مهم است؛ مردم حضور پيدا خواهند كرد. در حالي كه من فكر مي‌كنم در انتخابات مجلس چه به عمد و چه سهوا رفتاري از سوي برخي نهادها مشاهده شد كه حاكي از اين بود كه بهتر است مردم كمتر در انتخابات مشاركت كنند.

شايد بخواهيد بخوانيد : سالن زيبايي صادقيه

 عده‌اي به دنبال مشاركت حداقلي هستند

وي با بيان اينكه بر اساس اطلاعاتي كه دارم و نه تحليل،  معتقد هستم كه برخي از افراد فعال در طيفي از جريان‌هاي سياسي كشور به دنبال مشاركت حداقلي مردم هستند، اظهار داشت: اين افراد معتقد هستند كه مشاركت كمتر مردم و انتخاب شدن فرد مورد نظر آن‌ها بهتر و مطلوب‌ تر از آن است كه با مشاركت حداكثري مردم فرد مورد نظر آن‌ها انتخاب نشود. اين نگاه در كشور ما وجود دارد. حاكميت بايد در اين زمينه شفاف سازي كند كه  اين نگاه نظام و نهادهاي حاكميتي نيست.

 

با قهر كردن مشكلات كشور درست نمي‌شود

اين فعال سياسي اصلاح طلب با اشاره به نقش احزاب و جريان‌هاي سياسي در افزايش مشاركت مردم، بيان داشت: بخشي از مسووليت افزايش مشاركت مردم در انتخابات هم متوجه احزاب است. جريان‌هاي سياسي  مخصوصا جريان اصلاحات بايد در عرصه انتخابات فعال باشد تا يك جريان فكر نكند كشور ملك مطلق آن‌ها است و همه جريان‌ها ضد انقلاب هستند و فقط آن‌ها جريان راستين انقلاب اسلامي هستند.

 

وي تصريح كرد: جريان اصلاحات فكر نكند كه اگر قهر كند جلوي اين جريان فرش قرمز پهن خواهند كرد. مسايل كشور با قهر كردن و فاصله گرفتن از صندوق راي  حل نمي‌شود. بنابراين جريان‌هاي سياسي به اضافه حاكميت بايد زمينه را براي مشاركت مردم فراهم كنند كه مردم احساس كنند كه راي آن‌ها مهم و موثر است. اگر زمينه مشاركت مردم مثل انتخابات مجلس يازدهم فراهم نشود در  انتخابات رياست جمهوري سال آينده منافع ملي كشور ضرر بيشتري متحمل خواهد شد.

مقالات ديگر ما:

قاليشويي سبلان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۰۹:۲۰ توسط:ادمين موضوع:

كاهش توليد فرش در استان چهارمحال و بختياري/ گراني مصالح و افزايش هزينه‌ها عوامل اصلي

رئيس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت چهار محال و بختياري گفت: امسال در حالي كه انتظار مي‌رفت با شيوع ويروس كرونا و كاهش فعاليت‌هاي بيرون از خانه، فرش‌بافي از رونق بيشتري برخوردار شود اما بافت فرش در استان در مقايسه با سالهاي گذشته كاهش داشته است.

 

به گزارش ايلنا، عليرضا جيلان با بيان اينكه ۸۰ درصد فرش توليدي در استان قابليت صادرات دارد، تصريح كرد: افزايش قيمت مواد و مصالح بافت فرش و محدوديت‌هاي ناشي از صادرات باعث شده است تا در سالجاري فرش توليدي در استان كاهش يابد و بافندگان نيز انگيزه‌اي براي بافت فرش نداشته باشند.

 

جيلان  تعداد بافندگان فرش در استان را ۱۰۰ هزار نفر اعلام كرد و گفت: از اين تعداد ۵۰ هزار بافنده به طور مستمر قالي مي‌‎بافند كه اگر هر كدام از اين بافندگان به طور ميانگين در طول سال چهار متر مربع قالي ببافند، ۲۰۰ هزار متر مربع فرش در استان بافته مي‌شود.

 

وي ادامه داد: امسال در حالي كه انتظار مي‌رفت با شيوع ويروس كرونا و كاهش فعاليت‌هاي بيرون از خانه، فرش‌بافي از رونق بيشتري برخوردار شود و بافندگان ساعات بيكاري بيشتري براي بافت فرش داشته باشند، اما گراني مصالح و افزايش هزينه‌هاي توليد بر اساس گزارش تعاوني‌هاي، بافت فرش در استان در مقايسه با سالهاي گذشته كاهش داشته است.

 

رئيس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري با بيان اينكه در سال‌هاي گذشته فرش توليدي بافندگان به ۲ برابر قيمت در بازارهاي داخلي و خارجي به فروش مي‌رسيد، تصريح كرد: اين در حالي است كه در سالجاري با افزايش قيمت مواد و مصالح، هزينه توليد فرش با قيمت عرضه آن در بازار تفاوت چنداني ندارد، از همين رو بافنده رغبتي براي توليد ندارد.

 

جيلان، ايجاد دهكده فرش را راهكاري براي رفع چالش‌هاي توليد فرش در استان برشمرد و گفت: با تكميل زنجيره توليد، هزينه‌ها به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد و در اين صورت بافندگان انگيزه بيشتري براي توليد فرش خواهند داشت.

 

فرش چهارمحال و بختياري  به ثبت جهاني نشان جغرافيايي رسيده  كه بيشترين فرش‌هاي چهارمحال و بختياري را قالي شهركرد، قالي قهفرخ (فرخشهر)، يلمه بروجن، گبه ريزباف اردل، فرش بختياري مناطق عشايري و بختياري‌نشين و فرش چالشتري تشكيل مي‌دهد.

مقالات مرتبط: قاليشويي شهرك اميد

كاهش توليد فرش در استان چهارمحال و بختياري/ گراني مصالح و افزايش هزينه‌ها عوامل اصلي


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۵۵:۵۶ توسط:ادمين موضوع:

قيمت شست و شوي هر مترمربع فرش بين ۱۰ تا ۲۴ هزار تومان است

قيمت شست و شوي هر مترمربع فرش بين ۱۰ تا ۲۴ هزار تومان است
ايسنا/البرز رئيس اتحاديه فرش و قاليشويان كرج گفت: قيمت شستشوي فرش ماشيني و دستبافت با توجه به مواردي مثل تفاوت شانه، نوع بافت، متريال استفاده شده در بافت و ... متفاوت است.
محمد رضا احساني نيا در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به افزايش نرخ قاليشويي در سال جاري اظهار كرد: علي رغم افزايش هزينه‌هاي واحدهاي قاليشويي مثل دستمزد نيروي انساني، گران شدن مواد اوليه، افزايش بهاي انرژي و ...، نرخ خدمات قاليشويي از سال ۹۸ تغيير نكرده بود ولي امسال با پيگيري‌هاي صورت گرفته، شاهد افزايش چند درصدي بهاي خدمات واحدها هستيم.
وي در پاسخ به اينكه امسال فرش ماشيني و دستباف با چه قيمتي شسته مي‌شود، گفت: قيمت شستشوي فرش ماشيني و دستبافت با توجه به مواردي مثل تفاوت شانه، نوع بافت، متريال استفاده شده در بافت و ... متفاوت است.
احساني نيا اضافه كرد: در حال حاضر فرش ماشيني كمتر از هزار شانه متري ۱۰ هزار تومان و بالاي هزار شانه ۱۳ هزار تومان شسته مي‌شود.
وي توضيح داد: البته برخي فرش‌هاي دستباف هستند كه هم از نظر نوع بافت و هم از لحاظ قيمت شانه به شانه فرش‎‎‌هاي ماشيني حركت مي‌كنند كه قيمت شست‌وشوي آنها طبق عرف و توافقي است.
رئيس اتحاديه فرش و قاليشويان كرج گفت: قيمت شست و شوي هر متر مربع فرش دستباف نيز متري ۱۸ تا ۲۴ هزار تومان است و البته قيمت فرش‌هاي ابريشمي و خاص هم توافقي است.
وي در ادامه در پاسخ به اينكه اگر مردم در خصوص خدمات قاليشويي‌ها شكايت داشته باشند بايد از چه طريق اقدام كنند، توضيح داد: شهروندان مي‌توانند شكايات خود را با تلفن ۳۲۲۲۲۶۱۰ در ميان بگذارند تا در اسرع وقت رسيدگي شود.
احساني نيا در ادامه گفت: براي اينكه مردم خدمات با كيفيتي از سوي واحدهاي قاليشويي دريافت كنند بايد فرش‌هاي خود را به واحدهاي مجوزدار بسپارند؛ براي اطلاع از مجوزدار بودن واحدها شهروندان مي‌توانند با اتحاديه تماس بگيرند و يا شماره قاليشويي را از ۱۱۸ استعلام كنند.
اين مسئول افزود: مردم نبايد فرش‌هاي خود را به واحدهايي كه فاقد مجوز هستند بسپارند چون در صورت بروز حادثه مثل آسيب به فرش، كيفيت نامناسب شستشو و ... اين واحدها پاسخگو نخواهند بود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۲۱:۰۸ توسط:ادمين موضوع:

وب فرش بهترين سايت خريد اينترنتي

سايت وب فرش  مرجع تخصصي براي فروش فرش ماشيني است كه با جديدترين امكان براي خريداران فرش ماشيني توانسته است پل مستقيمي بين خريدار و توليدكننده ايجاد كند.

 

براي جستجو و خريد اينترنتي محصولات در اين سال ها سايت هاي متنوعي با امكانات متفاوتي براي خريداران طراحي شده است. هر كدام از اين سايت ها با ارائه محصول و توضيحات درباره آن اقدام به فروش و خدمات خود به خريداران مي كنند. سايت وب فرش مرجع تخصصي براي فروش فرش ماشيني است كه با جديدترين امكان براي خريدران فرش ماشيني و ارائه راهكار بسيار جديدي توانسته است با ايجاد پل مستقيمي بين خريدار و توليدكننده بهترين كيفيت ها را با مناسبترين قيمت ارائه دهند.

 

امكان مقايسه قيمت بين توليدكنندگان

 

راهكار جديد و ابتكاري مجموعه وب فرش براي فروش محصولات به اين گونه است خريداران به راحتي ميتوانند از بين چنديدن توليدكننده فرش خود را خريداري كنند. روش كار به اين گونه است كه رقابتي در ارائه قيمت و كيفيت فرش براي توليدكنندگان به وجود آمده است . خريداران با انتخاب فرش در بين مدل هاي فراوان و متنوعي كه در سايت قرار داده شده است چالش قيمتي بين توليدكننده و تامين كنندگان مجموعه وب فرش ايجاد مي كنند. توليدكنندگان خاضر در مجموعه وب فرش با ارائه قيمت هاي خود وارد رقابت در قيمت دهي مي شوند و خريداران مي توانند با بررسي تمامي پيشنهادها فروشنده مور نظر خود را انتخاب كنند. طبيعتا با اين روش خريداران مي توانند فرش مورد نظر خود را با كمترين قيمت خريد كنند.

 

خريد مستقيم از شركت هاي فرش با تضمين كيفيت كارشناسان وب فرش

 

فروش محصولات با بهترين كيفيت از اولويت هاي اصلي وب فرش است. براي تضمين كيفيت فرش ها، تمامي كارخانه ها و توليدكنندگان حاضر در وب فرش با بررسي دقيق توسط كارشناسان وب فرش انتخاب شده اند. مهمترين شرط ورود به سايت وب فرش و فروش محصول در اين سايت ارائه محصولات با كيفيت بوده . بنابراين تمام توليدكنندگان فرش ماشيني در سايت وب فرش از بهترين هاي اين صنعت بوده اند و توسط كارشناسان وب فرش انتخاب شده اند. به همين دليل كيفيت محصولات ضمانت اين سايت را نيز دارد.

 

امكان خريد فرش غير اورجينال نيست !

مقالات مرتبط: قاليشويي نيروهوايي

همانطور كه توضيح داده شد كه براي ارائه خدمات و فروش محصولات در وب فرش بايد توسط كارشناسان وب فرش بررسي و تاييد شوند. به همين دليل به هيچ عنوان هيچ كدام از توليدكنندگان نمي توانند محصولي بي كيفيت براي خريداران ارسال كنند. برخلاف برخي سايت هاي فروش اينترنتي فرش كه محصول ارسال شده كاملا متفاوت با محصولي است كه در سايت نشان داده مي شوند ، امكان چنين كاري در سايت وب فرش وجود ندارد به دليل اينكه كارشناسان خبره اين سايت تمامي مراحل فروش را زير نظر داشته تا بهترين محصول را به دست خريداران برسانند.

 

چرا براي خريد نياز به يك كارشناس داريم

 

فرآيند توليد فرش ماشيني مراحل مختلفي دارد . مواد و نخ هاي متفاوتي مي توان در توليد اين فرش ها استفاده كرد . محصول نهايي هر كدام از اين جنس ها كيفيت و قيمت هاي متفاوتي مي توانند داشته باشند. شناخت اين تفاوت ها خيلي ساده نبوده و فقط كارشناسان خبره اي كه اطلاع كامل از اين نخ ها و توليدات را دارند مي توانند كالاي با كيفيت را از فرش هاي كيفيت پايين تشخيص بدهند . به همين همراه داشتن يك متخخص و كارشناس فرش ماشيني در هنگام خريد اين اطمينان را براي خريدار به وجود مي آورد كه بهترين فرش را مي توانند خريد كند. 

 

قيمت فرش را از وب فرش بپرسيد

 

وب فرش با گردآوري توليدكنندگان فرش ماشيني در كنار هم ، به مرجعي كاملا معتبر براي قيمت دهي در فرش ماشيني تبديل شده است. بنابراين براي اطلاع از قيمت واقعي فرش بايد اين قيمت را از وب فرش بپرسيد. حذف واسطه ها در وب فرش اين شرايط را محيا ساخته تا خريدران به صورت مستقيم از توليدكنندگان خريد كنند.

 

انتخاب از ميان بيشترين تنوع فرش ها

تنوع و تعداد زياد توليدكنندگان در سايت وب فرش باعث شده تا طرح و مدل هاي بسياري را در اين مجموعه مشاهده كنيد. بيشترين تنوع در طرح و رنگ در بين فرش هاي 700 شانه ، 1000 شانه ،فرش 1200 شانه و همچنين فرش هاي 1500 شانه مجموعه ي بينظيري از فرش هاي ماشيني فراهم آورده تا خريداران با جستجو در اين سايت گزينه هاي بسياري را براي مقايسه و انتخاب داشته باشند و بتوانند بهترين خريد را انجام دهند.

 

خريدي آسان و بدون نگراني

بيشتر بخوانيد: قاليشويي در زعفرانيه

سايت وب فرش با كاربري ساده اين امكان را فراهم آورده تا خريداران به سادگي در سايت جستجو كرده ، استعلام قيمت گرفته و با توليدكنندگان ارتباط برقرار كنند و با اطلاعاتي دقيق اقدام به خريد كنند. در كنار همه ي اين امكانات تضمين كيفيت و قيمت توسط سايت وب فرش آسودگي خاطر را براي خريداران به وجود آورده تا بدون نگراني از كيفيت و قيمت فرش را خريداراي كنند.

 

منبع: مشرق نيوز


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۵۷:۳۰ توسط:ادمين موضوع:

فرش كهنه نما بخريم يا فرش ۱۲۰۰ شانه

فرش كهنه نما تركيبي از نقش و نگاره هاي فرش سنتي بوده كه رگه هايي از سبك مدرن در آن تنيده مي شود. در فرش هاي كهنه نما الگويي از نقشه هاي قديمي و كهن به چشم مي خورد.
به گزارش بازرگاني خبرگزاري مهر، در حال حاضر فرش‌هاي ماشيني از المان‌هاي بسيار تأثيرگذار براي زيباسازي دكوراسيون فضاي داخلي محسوب مي‌شوند. بر همين اساس، ردپاي اين محصولات در خانه‌هاي اغلب ايرانيان به صورت ملموس به چشم مي‌خورد. در يك نگاه كلي، فرش‌هاي موجود در بازار به دو دسته فرش ماشيني كلاسيك و فرش ماشيني مدرن و فانتزي تقسيم مي‌شوند. در اين ميان، فرش كهنه نما به علت طرح و نقشه متفاوت، اقبال و توجه طرفداران فرش ماشيني را به دنبال داشته است.
در سال‌هاي اخير، صنعت فرش ماشيني تغيير و تحولات چشمگيري را تجربه نموده است. دستاورد اصلي تحولات ايجاد شده، ارائه فرش‌هاي داراي نقشه‌هاي متفاوت، به منظور پاسخگويي سليقه‌هاي مختلف مي‌باشد. بدون ترديد، فرش از آيتم‌هاي حائز اهميت براي جذابيت بخشي به فضاي مورد استفاده تلقي مي‌گردد.
در طي اين سال‌ها، فرش‌هايي اصطلاحاً رنگ پريده و داراي رنگ كهنه، نگاه بسياري از دوستداران فرش را به خود معطوف ساخته است. اين فرش‌ها با عنوان فرش كهنه نما يا وينتيج شناخته مي‌شوند.
فرش كهنه نما تركيبي از نقش و نگاره‌هاي فرش سنتي بوده كه رگه‌هايي از سبك مدرن در آن تنيده مي‌شود. در فرش‌هاي كهنه نما الگويي از نقشه‌هاي قديمي و كهن به چشم مي‌خورد.
ظاهر عتيقه گونه فرش‌هاي وينتيج، جايگاه ويژه اي را براي اين نوع فرش ماشيني در دكوراسيون سبك مدرن به ارمغان آورده است. فرش‌هاي كهنه نما نه تنها در داخل ايران، بلكه در وراي مرزهاي كشور نيز طرفداران زيادي را به خود اختصاص مي‌دهد.
تجلي اصالت و هويت فضا با فرش كهنه نما
فرآيند توليد فرش كهنه نما با استفاده از آخرين تكنيك‌هاي طراحي و به وسيله ماشين آلات پيشرفته صورت مي‌گيرد. براي به تصوير كشيدن ظاهر رنگ پريده و كم رنگ اين نوع فرش، از تكنيك‌هاي خاصي مانند شستشو با مواد شيميايي، استفاده مي‌شود.
فرش ماشيني كهنه نما تكه دوزي يا چهل تكه، فلت، جزيره‌اي و سنگ شور شده، از مدل‌هاي اين نوع فرش پرطرفدار قلمداد مي‌گردند.
فرش وينتيج با نقش و نگاره‌هاي منحصر به فرد خود، جذابيت بصري خيره كننده اي در دكوراسيون داخلي منعكس مي‌سازد.
تنوع طرح و نقشه بسيار بالا، هارموني و توازن فرش ماشيني كهنه نما را با همه سبك‌هاي دكوراسيون، اعم از سنتي و مدرن، فراهم آورده است. فرش‌هاي وينتيج در فضا همانند فرش‌هاي دستبافت قديمي جلوه نمايي مي‌كنند. به عبارت ديگر، فرش كهنه نما هويت و اصالت را در چيدمان فضا القا مي‌كند.
طيف رنگي فرش‌هاي كهنه نما به يك بازه رنگي خاص و ويژه محدود و محصور نمي‌شود. در تاروپود اين فرش شاهد جلوه گري بازه رنگي متنوع اعم از رنگ‌هاي شاد، شاخص و خنثي هستيم. بدون اغراق، يكي از عناصر تاثيرگذار براي تبلور پويايي و نشاط در فضا، به انتخاب فرش ماشيني كهنه نما اختصاص پيدا مي‌كند. انعطاف پذيري بسيار بالاي اين نوع فرش ماشيني، شكل و شمايل متفاوتي را براي دكوراسيون فضاي داخلي رقم مي‌زند. علاوه براين، فرش‌هاي وينتيج و كهنه نما، از بهترين گزينه‌ها براي جايگزيني فرش‌هاي داراي قدمت بالا به حساب مي آيند.
فرش كهنه نما يا فرش ۱۲۰۰ شانه
فرش‌هاي ماشيني علاوه بر طرح و نقشه، از لحاظ نوع بافت، جنس نخ خاب و شانه با يكديگر از تفاوت‌هاي محسوسي برخوردار مي‌باشند. بارزترين و شاخص ترين تفاوت فرش‌هاي ماشيني ريشه در تراكم و تعداد شانه دارد. فرش كهنه نما و فرش ماشيني ۱۲۰۰ شانه نيز از اين قاعده مستثني نبوده و در مقايسه با يكديگر از تفاوت‌هاي ريز و درشتي بهره مند هستند. در ادامه به مهم‌ترين تفاوت‌هاي اين دو مدل فرش ماشيني مي‌پردازيم.
شايد بخواهيد بخوانيد: قاليشويي ولنجك
ضخامت: از نظر ضخامت غالباً فرش‌هاي كهنه نما معمولاً ضخامت بيشتري دارند و تراكم انها كمتر است، البته اين نوع فرشها در تراكم‌ها و شانه‌هاي مختلف از ۴۰۰ شانه تا ۱۲۰۰ شانه بافته مي‌شوند. از نظر طرح و نقشه اين مدل فرش ماشيني از تنوع بسيار بالايي بهره مي‌برد. فرش ماشيني ۱۲۰۰ شانه با تراكم ۳۶۰۰ و در رنگ‌هاي يونيك و منحصر به فرد در سطح بازار موجود مي‌باشد. در صنعت فرش، تعداد شانه و ضخامت يك فرش با يكديگر، داراي رابطه معكوس هستند. براين اساس، با افزايش تعداد شانه، ضخامت فرش كاهش پيدا مي‌كند. بنابراين، فرش‌هاي كهنه نما از ضخامت بيشتري در مقايسه با ۱۲۰۰ شانه برخوردار مي‌باشند. همچنين، ضخامت بيشتر دوام بيشتر فرش را به دنبال دارد.
دوام و لطافت: جنس الياف و نخ خاب به كار رفته در فرش ۱۲۰۰ شانه، نخ اكريليك هيت سيت بوده كه فاقد هرگونه حساسيت و پرزدهي مي‌باشد. ولي در فرش‌هاي كهنه نما كه در كيفيت‌هاي مختلف توليد مي‌شود به ترتيب بهترين آنها نخ بامبو (كه در ايران بسيار كم توليد مي‌شود و بسيار گران قيمت است) ولي نخ اكرليك در اكثر فرشها مورد استفاده قرار مي‌گيرد والبته در فرش كهنه نما از نخ ويسكوز و پلي استر نيز بسيار استفاده مي‌شود. براين اساس، هر دو مدل فرش ماشيني داراي لطافت و ظرافت منحصر به فردي هستند. دوام فرش با ضخامت آن ارتباط مستقيم و تنگاتنگي دارد. به همين جهت، فرش ماشيني كهنه نما از دوام بالايي بهره مي‌برد. همچنين، شانه و تراكم بالاي فرش ماشيني، افزايش لطافت و ظرافت محصول را در پي دارد. بنابراين، طول عمر فرش ماشيني ۱۲۰۰ شانه، به نسبت فرش ماشيني كهنه نما بيشتر مي‌باشد.
نحوه خريد اينترنتي فرش كهنه نما
فروشگاه اينترنتي ديجي فرش، از مراجع اصلي و معتبر فروش غير حضوري و آنلاين فرش كهنه نما در سطح كشور محسوب مي‌شود. در اين فروشگاه مدل‌هاي جديد و به روز فرش ماشيني كهنه نما و فرش ۱۲۰۰ شانه، با قيمت مناسب در دسترس خريداران و مشتريان قرار مي‌گيرد.
طرح‌هاي يونيك و متفاوت، عرضه محصولات به صورت مستقيم و بدون واسطه، ارسال رايگان، هفت روز ضمانت بازگشت، امكان پرداخت در محل، تضمين اصالت كالا و پشتيباني ۲۴ ساعته را مي‌توان از مزاياي شاخص فروشگاه اينترنتي ديجي فرش برشمرد.
احساس يك خريد فوق العاده، ماندگار و خاطره انگيز را با ديجي فرش تجربه كنيد.
اين مطلب، يك خبر آگهي بوده و خبرگزاري مهر در محتواي آن هيچ نظري ندارد.
مقالات مرتبط: قاليشويي مجيديه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۳:۴۲ توسط:ادمين موضوع:

فرش قرمز براي سرمايه گذاران در كرمان پهن است

فرش قرمز براي سرمايه گذاران در كرمان پهن است
استاندار كرمان گفت: دست سرمايه‌گذار را مي‌بوسيم و فرش قرمز براي او پهن مي‌كنيم و اصلا نبايد بگذاريم سرمايه گذار در استان معطل بماند.
به گزارش خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از كرمان، علي زيني‌وند، استاندار كرمان امروز ۲۳ آذرماه در پنجمين جلسه كارگروه اقتصادي، اشتغال و سرمايه‌گذاري استان كرمان در سال۹۹ كه در سالن شهيد مرتضوي استانداري برگزار شد، شفاف‌سازي را اصل حكومت‌داري دانست و گفت: حضور مديران در جلسات براي بنده مهم است و مديران با هماهنگي مي‌توانند در برخي از كارگروه‌ها، معاون تخصصي همان حوزه را به صورت ثابت و تام‌الاختيار بفرستند.
او با اشاره به طرح‌هايي كه محقق نشده‌اند،  بيان كرد: انتظار مي‌رود مديران دلايل به سرانجام نرسيدن طرح‌ها را بيان كنند و  نبايد همه تقصير‌ها را به گردن بانك‌ها بيندازيم و بايد مشكلاتي كه باعث تحقق نيافتن طرح‌ها شده را به صورت شفاف و مشخص ارائه كرد.
زيني وند اشتغال روستايي را از اقدامات بسيار راهبردي دانست و بيان كرد: در بحث تسهيلات اشتغال روستايي، وضع استان خوب است؛ زيرا تسهيلات ارزاني هستند كه در دل روستا‌ها به صورت شبكه‌اي ورود پيدا كرده و با ايجاد اشتغال خرد در روستا‌ها توازني در اشتغال ايجاد مي‌كنند؛ بنابراين ضمن تقويت طرح‌هاي كلان، صنايع بزرگ و ... نبايد اين بخش را تضعيف كرد.
او با بيان اينكه توجه و تمركز بيش از حد برنامه‌ريزي و منابع استان روي صنايع بزرگ باعث شده است، بخشي از ظرفيت‌هاي استان غيرفعال شود، بيان كرد: اين اتفاق منجر شده است كه امروز بخش مهمي، مانند خدمات كه با هزينه كم، مي‌تواند براي افراد شغل ايجاد مي‌كند، مغفول واقع شود اين در حالي است كه مي‌توانستيم با كم ترين امكانات و هزينه، اشتغال و درآمد قابل توجهي را در استان ايجاد كنيم.
مقالات مرتبط: قاليشويي مجيديه
استاندار كرمان تقويت و هدايت منابع به سمت مشاغل خرد، خانگي و خدمات را از راهبرد‌هاي مهم اشتغال برشمرد و گفت: اقدامات معين‌هاي اقتصادي استان در بخش كسب و كار‌هاي اجتماعي خوب بوده است؛ اما همچنان جاي كار در اين حوزه در استان زياد است و كسب و كار‌هاي اجتماعي براي توازن در بخش اشتغال استان مهم  هست كه متاسفانه اين بخش نيز در استان مغفول مانده است.
او افزود: اگر بتوانيم از اعتبارات ارزان قيمت دولتي و پولي كه معين‌هاي اقتصادي و اعتبارات ارزان نهاد‌هاي حمايتي به ما مي‌دهند، استفاده كنيم در كوتاه مدت اتفاقات خيلي خوبي در حوزه اشتغال استان رخ خواهد داد.
زيني وند با يادآوري اينكه  پارسال حدود ۲۵ هزار شغل در استان از دست رفته است، تصريح كرد: اگر طرح‌هاي تبصره ۱۸، اشتغال روستايي و رونق توليد را به يكديگر وصل مي‌كرديم، مي‌توانستيم اشتغال خيلي خوبي را ايجاد كنيم.
او جذب تسهيلات تبصره ۱۸ در حوزه كشاورزي استان را خوب ارزيابي كرد و افزود: وضعيت استان در جذب تسهيلات در حوزه كشاورزي بد نيست؛ اما با توجه به ظرفيت كشاورزي استان، كسب رتبه پنجم در كل كشور شايسته اين استان نيست ضمن آنكه در حوزه صنعت، عملكرد بانك‌ها ضعيف و در حوزه گردشگري بسيار ضعيف هستيم.
استاندار كرمان با تاكيد بر اينكه دستگاه‌ها پرونده‌هايي كه قطعي و كامل هستند را به بانك‌هاي عامل معرفي كنند، بيان كرد: دست سرمايه‌گذار را مي‌بوسيم و فرش قرمز براي او پهن مي‌كنيم و همه ما در خدمت او هستيم و اصلا نبايد بگذاريم سرمايه گذار در استان معطل بماند؛ اما براي سرمايه‌گذاري كه انگيزه كار در استان را ندارد وقت نخواهيم گذاشت و ما مجبور نيستيم دنبال فردي برويم كه وثيقه و ... ندارد، و وقت خود را صرف افرادي كه انگيزه و كارايي لازم را ندارند، نخواهيم گذاشت.
انتقاد استاندار از صنعت گردشگري در كرمان 
او با اشاره به حوزه گردشگري استان كرمان گفت: استان‌هاي يزد، اصفهان و فارس مثلث گردشگري را در اين منطقه تشكيل داده‌اند. جاي سوال است كه چرا استاني مانند كرمان با اين همه ظرفيت گردشگري و تاريخي به آن‌ها نمي‌پيوندد تا مربع گردشگري تشكيل شود؟
استاندار كرمان با انتقاد از نحوه پرداخت تسهيلات براي احداث هتل در استان، خطاب به بانك‌ها بيان كرد: به هيچ عنوان، موضوع ميزان اشتغال هتل‌هاي استان، توجيه خوبي براي ندادن تسهيلات نيست. چرا بانك‌ها، ميزان اشتغال بوم‌گردي‌ها، هتل‌هاي كپري و كمپ‌ها را در نظر نمي‌گيرند؟ برچه مبنايي اين حرف را مي‌زنيد؟ نبايد گردشگري استان ابتر باشد.
او با تاكيد برآنكه دنيايي از ظرفيت‌هاي گردشگري در استان كرمان وجود دارد، تصريح كرد: متاسفانه اين سه استان، با تشكيل چنين مثلث گردشگري، كرمان را از حوزه گردشگري بين‌المللي كنار گذاشته‌اند كه نياز است مديران مربوطه روي اين موضوع به صورت جدي كار كنند.
عالي‌ترين مقام اجرايي دولت در استان كرمان  افزود: در بحث بوم‌گردي‌ها، شاهد هستيم در شهرستان نيريز، گردشگران ايتاليايي و آلماني ۶ ماه در نوبت حضور در خانه‌هاي بوم‌گردي اين منطقه هستند تا بتوانند يك شب در آنجا اقامت داشته باشند؛ اما جاي سوال است كه چه اتفاقي مي‌افتد در كرمان چنين مخاطبي وجود ندارد. برويد ببينيد آن‌ها چه كرده‌اند كه به اين اندازه شناخته شده هستند. نمي‌خواهيم رقابت بين استان‌ها ايجاد كنيم؛ اما اين‌ها مدل است و مي‌توانيم از اين مدل‌ها الگو بگيريم.
 او تصريح كرد: گردشگري استان كرمان مي‌تواند به گردشگري اول دنيا تبديل شود؛ زيرا ظرفيت‌هاي زيادي گردشگر در اين استان وجود دارد كه اصلا نمي‌توانيم آن‌ها را بشماريم؛ اما براي معرفي آن‌ها به راهبرد نياز داريم.
زيني وند بيان كرد: هنوز آثار زلزله ۱۷ سال پيش در شهر بم وجود دارد؛ اگر اين بم، در اختيار يكي از استان‌هاي نزديك ما بود، قطعا كل دنيا را بسيج مي‌كردند تا به بم براي گردشگري بيايند. قصد اين را ندارم كه بگويم توجه نشده است؛ اما بيش از اين بايد به موضوع گردشگري توجه مي‌شد.
استاندار كرمان گفت: متهم كردن يكديگر فايده ندارد و بايد به دنبال رفع ايراد‌ها باشيم و با تلاش و مذاكره بتوانيم مشكلات را رفع كنيم.
زيني وند اقتصاد مقاومتي و ستاد تسهيل را يك مثلث مهم براي جبران اشتغال از دست رفته استان در اين سه ماه دانست و بيان كرد: سطح مديران استان، خوب است؛ اما بايد مديران مقداري تحرك خود را افزايش دهند. اجراي مصوباتي كه در جلسات تصويب مي‌شوند، يكي از اولويت‌هاي اصلي ما است و قطعا اجراي مصوبات را پيگيري خواهيم كرد؛ بنابراين مديران بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه اگر موضوعي در جلسه مطرح مي‌شود كه قابليت اجرايي شدن ندارد، از تصويب آن جلوگيري كنند.
در اين جلسه مديران كل جهاد كشاورزي شمال و جنوب استان و ميراث فرهنگي كرمان، گزارشي از عملكرد بند الف تبصره ۱۸ در استان كرمان ارائه دادند. 
منبع: خبرگزاري ايسنا 
مقالات ديگر


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۶:۳۷:۰۱ توسط:ادمين موضوع:

تحريم هاي داخلي صادرات فرش دستباف را زمين زد

تحريم هاي داخلي صادرات فرش دستباف را زمين زد

تا دو دهه قبل ما سالانه يك ميليارد دلار صادرات فرش داشتيم اما بيشتر به دليل تحريم داخلي اين عدد به ۷۰ ميليون دلار رسيده است.

گروه اقتصادي: عبدالله بهرامي در مورد وضعيت توليد و صادرات فرش اظهار داشت: صادرات فرش در ۴ ماه نخست امسال ۱۵ ميليون دلار بود و مشخص نيست تا پايان سال بتواند به ۵۰ ميليون دلار برسد.

 

 

به گزارش بولتن نيوز، رئيس اتحاديه تعاوني فرش دستباف افزود: كاهش صادرات دو دليل عمده دارد؛ دليل نخست تحريم دولت آمريكا از سال ۹۷ است چراكه ۳۰ درصد از صادرات فرش ما به بازار آمريكا بود. ۷۰ درصد ديگر افت صادرات هم ناشي از تحريم‌هاي داخلي بوده است.

 

صادرات فرش اغلب به صورت اماني است

 

وي با اشاره به مصوباتي كه به مثابه تحريم داخلي، دست و پاي صادركنندگان را بسته است، گفت: مصوبه تعهد ارزي بانك مركزي يكي از دلايل افت صادرات است، زيرا اولاً اختلاف مبلغ ريالي دلار آزاد با نيمايي زياد است و همچنين صادرات فرش با صادرات ساير كالاها فرق مي‌كند. فرش عموماً به صورت اماني صادر مي‌شود و خريدار در همان لحظه پول نمي‌دهد. ممكن است فرش برگشت داده شود و يا از كشوري به كشور ديگر ارسال شود.

 

مصوبه تعهد ارزي بانك مركزي يكي از دلايل افت صادرات است. فرش عموماً به صورت اماني صادر مي‌شود و خريدار در همان لحظه پول نمي‌دهد. ممكن است فرش برگشت داده شود و يا از كشوري به كشور ديگر ارسال شود

 

بهرامي با بيان اينكه صادركنندگان عطاي صادرات را به لقايش بخشيدند، گفت: از اين رو صادركنندگان براي اينكه دچار مشكل نشوند و يا بعنوان بدهكار ارزي به قوه قضائيه معرفي نشوند، امسال و سال گذشته مبادرت به صادرات فرش نكردند و سرمايه‌هايشان را در بخش‌هاي ديگر كشور سرمايه گذاري كرده‌اند كه نه مالياتي دارد و نه زياني و در عين حال سودآوري خوب و بي دردسري هم دارد.

 

وي ادامه داد: در اين مورد بارها با بانك مركزي و وزارت صمت از طرق مختلف جلسه گذاشته‌ايم و گفتيم كه فرش دستباف پرچم دوم ايران است و شما به جاي ريختن آب در آسياب دشمن به فعالان بخش فرش كمك مي‌كرديد. وقتي دشمن بعد از موشك دست روي فرش گذاشت يعني اين صنعت جايگاه ويژه اجتماعي و اقتصادي دارد. اگر كسي حداقل اطلاعات اقتصادي هم داشته باشد مي‌داند كه ۹۵ درصد اين صنعت صادرات محور و ارزآور است و بايد حمايت شود؛ مسئولان بايد صادرات اين محصول را تسهيل و فعالان را تشويق به توليد مي‌كردند تا بتوان تا حدودي خلأ ارز نفتي را از اين طريق پر كرد.

 

بارها با بانك مركزي و وزارت صمت از طرق مختلف جلسه گذاشته‌ايم و گفتيم كه فرش دستباف پرچم دوم ايران است و شما به جاي ريختن آب در آسياب دشمن به فعالان بخش فرش كمك مي‌كرديد

 

رئيس اتحاديه تعاوني فرش دستباف افزود: بانك مركزي مي‌گويد با كاهش درآمد ارزي مواجه شده و بايد به يك شكلي صادركننده را ملزم به برگرداندن ارز كرد اما صادرات فرش با صادرات ساير كالاها فرق دارد و نمي‌توان همچون ساير صادركنندگان با اين بخش برخورد كرد.

 

پارسال صادرات فرش ۷۰ ميليون دلار بود

 

وي افزود: تا دو دهه قبل ما سالانه يك ميليارد دلار صادرات فرش داشتيم و در ده سال اخير كه در بدترين شرايط تحريمي بوديم، سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ ميليون دلار فرش صادر كرديم، اما از پارسال كه بانك مركزي بحث پيمان سپاري و تعهد ارزي را اجرا كرد كل صادرات فرش ما در سال گذشته به ۷۰ ميليون دلار رسيد.

 

تا دو دهه قبل سالانه يك ميليارد دلار صادرات فرش داشتيم و در ده سال اخير كه در بدترين شرايط تحريمي بوديم، سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ ميليون دلار فرش صادر كرديم، اما از پارسال كه بانك مركزي الزام به رفع تعهد ارزي كرد كل صادرات فرش ما در سال گذشته به ۷۰ ميليون دلار رسيد

شايد بخواهيد بيشتر بخواهيد: قاليشويي در فدك

بهرامي گفت: بازار خارجي را از دست داديم و به دليل اينكه خريد فرش دستباف اولويت مردم نيست و همچنين به دليل شيوع كرونا بازار داخلي را هم از دست داده‌ايم كه اين موضوع به نزولي شدن توليد منجر مي‌شود.

 

به واردكننده ابريشم و پشم تبديل شده‌ايم

 

وي با بيان اينكه از سويي ديگر نيز به تأمين مواد اوليه فرش توجهي نشده است، تصريح كرد: ما تبديل به يكي از بزرگترين واردكنندگان پشم و ابريشم شده‌ايم اين در حاليست كه در كشور هم مزيت بسيار بزرگي در توليد ابريشم داشتيم و تا دو دهه قبل از صادركنندگان اين محصول بوديم. بهترين پشم‌ها را در كشور داريم اما به علت عدم فرآوري، به صورت خام صادر مي‌شود و پس از فرآوري شدن در كشورهاي خارجي با قيمت بالايي به كشور برمي‌گردد كه همين موضوع توليد را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد زيرا قيمت تمام شده را به شدت بالا مي‌برد.

 

بهرامي گفت: در حال حاضر نرخ هر كيلوگرم ابريشم بين يك ميليون و ۸۰۰ تا ۲ ميليون و ۱۰۰ هزار تومان است.

 

به يكي از بزرگترين واردكنندگان پشم و ابريشم تبديل شده‌ايم اين در حالي است كه در كشور مزيت بسيار بزرگي در توليد ابريشم داشتيم و تا دو دهه قبل، صادركننده اين محصول بوديم. بهترين پشم‌ها را در كشور داريم اما به علت عدم فرآوري، به صورت خام صادر مي‌شود و پس از فرآوري شدن در كشورهاي خارجي با قيمت بالايي به كشور برمي‌گردد

 

رئيس اتحاديه تعاوني فرش دستباف گفت: به طور كلي حوزه فرش دستباف با كاهش توليد، كاهش صادرات، عدم حمايت داخلي در بحث تأمين سرمايه و عدم اجراي بيمه قاليبافان مواجه شده است.

 

تهاتر براي صادركننده فرش راحت نيست

 

وي در مورد تهاتر، اظهار داشت: امكان تهاتر وجود دارد اما تهاتر كار راحتي نيست؛ تخصص صادركننده در صادرات است. فرد بايد به مواد اوليه و سيستم صادرات اشراف داشته باشد اما واردات كار صادركننده نيست.

 

رئيس اتحاديه تعاوني فرش دستباف گفت: تعداد كل صادركنندگان فرش ايران به صد نفر هم نمي‌رسد كه همه اين افراد هم مسن هستند و جوان زير ۴۰ سال در صادرات فرش نمي‌بينيد. صادركنندگان فرش مثل باقي صادركنندگان نيستند و سالهاست در اين كار هستند و آبروي شغلي خود را از دست نمي‌دهند؛ نبايد بانك مركزي اين افراد را ملزم به تعهد ارزي مي‌كرد زيرا با اين كار فقط صادرات را از بين برد و توليد را تحت‌الشعاع قرار داد.

 

وي افزود: فرش دستباف ايران در طول تاريخ رتبه اول را در جهان داشت و حال به رتبه چهارم سقوط كرده‌ايم؛ اين در حاليست كه به دست آوردن جايگاه قبلي و كشورهاي هدف قبلي بسيار سخت و هزينه بر است. هند و پاكستان جاي ما را گرفته‌اند. مصر كه قبلاً حرفي براي گفتن در اين بخش نداشت به دليل عدم حضور ما جايگاه خود را تثبيت كرده است.

 

بهرامي اظهار داشت: ايران از نظر ميزان توليد و طرح و نقشه فرش جايگاه بسيار خوبي در جهان داشت، اما مسئولان هيچ توجهي به اين پتانسيل و پيشينه ندارند.

منبع: خبرگذاري مهر


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۰۵:۳۲ توسط:ادمين موضوع:

آسيب صداي هيلتي‌هاي سنگ فرش آمادگاه به گنبد مدرسه چهارباغ

آسيب صداي هيلتي‌هاي سنگ فرش آمادگاه به گنبد مدرسه چهارباغ
اصفهان – كارشناس ميراث فرهنگي در استان اصفهان گفت: آلودگي صوتي ناشي از صداي هيلتي‌هاي مورد استفاده براي سنگ فرش كردن خيابان آمادگاه منجر به ايجاد آسيب به گنبد مدرسه چهارباغ شده است.
شهرام اميري در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تاثير آلاينده‌هاي جوي در اصفهان در خصوص تاثير خشكسالي و فرونشست بر روي بناهاي تاريخي اظهار داشت: بايد توجه داشت كه اين پديده همه اجزاي شهر اصفهان را به دليل دشتي بودن اين منطقه تهديد مي‌كند.
وي اضافه كرد: بايد توجه داشت كه تنش‌هاي ايجاد شده ناشي از قطع و وصل شدن مكرر رودخانه زاينده رود به بناهاي اين شهر آسيب مي‌زند.
اين كارشناس ميراث فرهنگي با بيان اينكه هدف نياكان ما از بنا كردن شهر اصفهان در اين منطقه دشت گونه بودن آن و وجود رودخانه زاينده رود بوده است، ابراز داشت: بايد توجه داشت حيات در اين منطقه تا نطنز بسته به آب زاينده رود است و از اين رو قطع جريان دائمي زاينده رود همه موجودات اين منطقه را آزار مي‌دهد.
وي افزود: هر چند آبرساني به كشاورزان از طريق كانال‌هاي آب انجام مي‌شود اما بايد توجه داشت كه اغلب اين كانال‌ها سيماني است و بخش قابل توجهي از آب‌هاي زيرزميني دشت اصفهان كه تا منطقه برخوار ادامه مي‌يابد از رودخانه زاينده رود تامين مي‌شود و به همين دليل تنش‌هاي ايجاد شده خطر فرونشست را تشديد مي‌كند.
اميري با بيان اينكه جريان دائمي زاينده رود تنها براي زيبايي و حفاظت از بناهاي تاريخي اصفهان نيست، اضافه كرد: دراين زمينه براي ادامه حيات و جلوگيري از فرونشست نياز به جريان دائمي رودخانه زاينده رود داريم.
وي ادامه داد: هر چاهي كه در منطقه دشت بزرگ اصفهان حفر مي‌شود از آب زاينده رود تغذيه مي‌كند و آب چاه‌هاي زيرزميني را نيز تامين مي‌كند.
لزوم ايجاد دوباره درياچه پل خواجو براي پرشدن سفره‌هاي آب زيرزميني
اين كارشناس ميراث فرهنگي با بيان اينكه در زمان صفويه در محدوده پل جويي تا پل خواجو درياچه‌اي وجود داشت كه آن را تخته بند مي‌كردند و از آب اين درياچه آب‌هاي زيرزميني را تامين مي‌كردند كه امروز نبود اين درياچه همانند غايب بزرگي است كه بايد براي حضور مجدد آن برنامه‌ريزي كنيم.
وي در خصوص تاثير آلاينده‌ها بر بناهاي تاريخي اصفهان ابراز داشت: اين بناها به دليل نوع مصالحي كه در آنها به كار رفته از آلاينده‌هاي جوي تاثيرپذيري بالايي دارند كه در اين زمينه بايد به تاثير آلودگي صوتي نيز بر اين بناها اشاره كنيم.
اميري با بيان اينكه آلاينده‌هاي جوي چهره ميراث تاريخي اصفهان را كدر كرده و اين متريال را از بين مي‌برد، ادامه داد: اغلب متريال استفاده شده در اين بناها چوب، گچ و كاشي است و با اولين بارش و پايين آمدن ذرات معلق در هوا باران اسيدي را داريم كه اين باران آسيب جدي به بناهاي تاريخي وارد مي‌كند.
افزايش سرعت فرسودگي بناهاي تاريخي اصفهان تا ۱۰ سال
وي با بيان اينكه طي سال‌هاي اخير شاهد افزايش سرعت فرسايش بناهاي تاريخي در شهر اصفهان هستيم، اظهار داشت: عمده اين فرسايش‌ها را مي‌توان در روند فرسوده شدن گنبد مدرسه چهارباغ، گنبد مسجد امام و گنبد مسجد شيخ لطف‌الله جست‌وجو كرد.
اين كارشناس ميراث فرهنگي با بيان اينكه سرعت فرسوده شدن مصالح ساختماني بناهاي تاريخي در اصفهان بيش از ۱۰ سال كاهش يافته است، ابراز داشت: در گذشته اين بناها هر ۳۰ سال يكبار مرمت و بازسازي مي‌شد و اين در حالي است كه اين بازه زماني به حدود ۲۰ سال كاهش ياقته است.
وي افزود: از سوي ديگر آلودگي‌هاي صوتي نيز تاثيرات مخربي بر روي آثار تاريخي اصفهان داشته به گونه‌اي كه طي چند روز اخير اجراي پروژه عمراني در خيابان آمادگاه منجر به ورود خسارت به گنبد مدرسه چهارباغ شده است.
اميري ادامه داد: هيلتي‌هاي مورد استفاده براي سنگ فرش كردن خيابان آمادگاه منجر به ايجاد اين آسيب شده است.
مقالات ديگر: قاليشويي سبلان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۴:۲۲:۳۴ توسط:ادمين موضوع:

قطعي و افت فشار ۱۶ ساعته آب در شيراز

قطعي و افت فشار ۱۶ ساعته آب در شيراز

روابط عمومي شركت آب و فاضلاب شيراز در اطلاعيه‌اي اعلام كرد كه از روز سه‌شنبه ۴ آذر، شهروندان ساكن در بعضي از مناطق شيراز براي ۱۶ ساعت با افت فشار و قطعي آب، مواجه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از شيراز، روابط عمومي شركت آب و فاضلاب شيراز اعلام كرده است كه از ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۴ آذر، آب به شكل موقت و براي حدود ۱۶ ساعت در بخش‌هاي وسيعي از شمال، مركز، غرب، جنوب و شرق شيراز قطع شده يا از فشار آن كاسته خواهد شد.

 

در اطلاعيه شركت آبفاي شيراز، علت اين قطعي و افت موقتي فشار آب نشتي ايجاد شده در خط اصلي آبرساني از سد درودزن به شيراز و نياز اضطراري به تعمير اين مسير از خط تامين كننده جريان آب، اعمال خواهد شد.

 

براساس اين اطلاعيه قطعي يا افت فشار آب در محدوده‌ي اكبرآباد، ركن آباد، زيباشهر، آب زنگي، كوي گلشن، خيابان جام جم، ميدان گاز، تپه تلويزيون و خيابان انقلاب در شمال شيراز، خيابان ملاصدرا در مركز شيراز و شهرك سعدي در شرق شيراز حادث خواهد شد.

 

در اطلاعيه آبفاي شيراز همچنين از بلوار سيبويه، شهرك‌هاي احمدآباد، فرهنگيان، جانبازان پشت باغ جنت، فرهنگيان عشايري، رضوان، بهاران، بلوار نارنج، كمربندي حد فاصل پشت بلوار ميثم شمالي تا ۲۰ متري امام خميني و بلوار رحمت نيز به عنوان نقاطي كه تحت تاثير اقدامات تعميري آن شركت قرار خواهند داشت، ياد شده است.

 

آبفاي شيراز همچنين اعلام كرده است كه شهرك جواديه، دينكان، بلوار معالي آباد، گلدشت معالي آباد، ميرزاي شيرازي حد فاصل ميدان صنايع تا چهارراه معالي آباد، شهرك صدا و سيما، شهرك عرفان، شهرك باهنر، خيابان ميرزاي شرقي شيرازي شرقي، خيابان قصردشت حد فاصل ميدان قصردشت تا چهارراه زرگري، خيابان ايمان شمالي و بلوار فرهنگشهر نيز مشمول اين اطلاعيه خواهد بود.

بيشتر بخوانيد: قاليشويي در پيروزي

شهرك‌هاي سجاديه سيمان، والفجر، مهديه، محمديه سيمان، اميركبير، آزادگان والفجر، كوي جماران، سيمان، بلوار اميركبير حد فاصل پليس راه تا خيابان قاليشويي، شهرك پرديس و تمام فرعي‌هاي مربوطه نيز در اين گزارش مورد اشاره قرار گرفته است.

 

شركت آبفاي شيراز در اين اطلاعيه از شهروندان ساكن يا شاغل در اين مناطق درخواست كرده كه در خصوص آب مورد نياز براي زمان‌هاي قطعي يا افت فشار، چاره‌انديشي لازم را انجام دهند كه با مشكل مواجه نشوند.

 

مقالات ديگر:

هزينه شستشوي فرش در تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۴۶:۲۱ توسط:ادمين موضوع:

۶۴ درصد فرش بافان املشي تحت پوشش بيمه هستند

۶۴ درصد فرش بافان املشي تحت پوشش بيمه هستند

رشت-ايرنا - رئيس اداره صنعت،معدن، تجارت املش گفت : ۶۴درصد فرش بافان املشي تحت پوشش بيمه هستند.

 

رضا صفرزاده روز دوشنبه در مصاحبه با ايرنا اظهار داشت : از ۲۷۱ نفر فرش باف املشي ۱۷۳ نفرمعادل ۶۴ درصد از اين افراد تحت پوشش بيمه تأمين اجتماعي قرار دارند.

 

وي خاطرنشان كرد:فرش بافان املشي بيشتر در زمينه توليد قاليچه هاي كوچك در كارگاه هاي كوچك خانگي  و در ۴ كارگاه آموزشي زيرنظر ۱۲ مربي فعاليت دارند.

 

صفرزاده،  نبود يك تعاوني ويژه فرش بافان در شرق گيلان و افزايش بي رويه نرخ مواد اوليه را ازجمله مشكلات اساسي فرش بافان املشي عنوان كرد.

 

رئيس اداره صنعت،معدن، تجارت املش خاطرنشان كرد :هر فرش باف املشي سالانه ۱۷مترمربع فرش ياقاليچه مي بافد.

 

شهرستان املش با ۲ بخش مركزي و رانكوه، با ۱۴۳ روستا و جمعيتي بالغ بر ۴۴ هزار نفر در۷۰ كيلومتري شرق مركز گيلان واقع شده است.

 

مقالات ديگر: قاليشويي بلوار ابوذر

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۹:۵۵:۰۱ توسط:ادمين موضوع: