همه چيز دان همه چيز دان .

همه چيز دان

رييس مركز ملي فرش ايران: عرضه تخم نوغان و پيله وارداتي از پرداخت ماليات معاف مي‌شود

 به گزارش روابط عمومي مركز ملي فرش ايران به نقل از ايرنا، رييس مركز ملي فرش ايران، فرح ناز رافع روز پنجشنبه در جمع قاليبافان شهرستان تربت‌حيدريه افزود: با همكاري وزارت جهاد كشاورزي، سازمان نوغانداري و البته مصوبه مجلس شوراي اسلامي خواهيم توانست اين قدم مهم را براي عزيزان دست اندركار فرش ابريشم و هنرمندان صنايع دستي برداريم.

وي گفت: نگاه دولت به موضوع فرش و به خصوص فرش ابريشم حمايت از "زنجيره توليد" است، بطوريكه بتوانيم به شيوه‌هاي مختلف از كليه دست اندركاران توليد فرش حمايت كنيم تا شاهد پايين آمدن هزينه‌هاي توليد و به تبع آن افزايش سود صادراتي باشيم.

رافع تصريح كرد: وزارت صمت همچنين به دنبال حمايت و توسعه صنايع جانبي از يك سو و نيز ايجاد تحول در شيوه‌هاي بافت فرش ايراني از سنتي به مدرن با كمك شركت‌هاي دانش بنيان و معاونت فناوري رياست جمهوري است كه اكنون در برخي شهرها از جمله يزد نمونه آن را شاهد هستيم.

رييس مركز ملي فرش ايران همچنين به چالش‌هاي حوزه فرش توليدي ايران اشاره و اظهار كرد: يكي از مشكلات ما موضوع تولي‌گري اين كالاست كه وزارت ميراث فرهنگي و نيز وزارت جهاد مدعي آن هستند، حال آنكه متولي فرش در قديم وزارت جهاد بود اما بر اساس مصوبه سال ۸۲ شوراي عالي اداري كشور موضوع به وزارت بازرگاني سپرده شد و بعد از ادغام آنها نيز چون فرش هم جنبه اقتصادي و هم جنبه بازرگاني دارد، در اختيار وزارت صمت قرار گرفت.

وي اظهار كرد: مشكل دوم ما بحث بيمه دست اندركاران فرش دست‌باف است و اكنون از مجموع ۲ ميليون نفر بافنده فرش تنها ۲۳۰ هزار نفر تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي و تعدادي هم تحت پوشش بيمه عشايري هستند ولي به دنبال پوشش ۱۰۰ درصدي دست اندركاران هستيم.

به گزارش ايرنا، رييس اتحاديه فرش تربت‌حيدريه نيز در اين نشست گفت: اكنون سه هزار و ۱۳۰ نفر بافنده فرش در اين شهرستان فعاليت دارند كه در قالب ۱۲ شركت مشغول توليد فرش هستند.

حسن سلطاني افزود: يكي از مشكلات اعضاي صنف در تربت حيدريه قطع شدن بيمه برخي همكاران است كه از سال ۹۴ تاكنون نزديك به ۶۰۰ نفر قطع همكاري شده اند كه به دنبال جايگزيني بيمه عشايري به جاي بيمه تامين اجتماعي هستيم.

وي همچنين گفت: در قالب يك تفاهم نامه با دانشگاه آزاد اسلامي تربت‌حيدريه، اكنون رشته فرش دستباف در مقطع كارشناسي اين دانشگاه ايجاد شده است و اميدواريم شاهد تحول و نوآوري در شيوه‌هاي بافت و تحول آن از سنتي به مدرن باشيم.

بيشتر بخوانيد : قاليشويي آپادانا


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۵۶:۵۶ توسط:ادمين موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :